Skaaret Landskap

Vedlikehold og skjøtsel 

Vi utfører jobber for offentlige aktører, sameier og borettslag.

Skaaret Landskap AS har 60 års erfaring i drift og vedlikehold av utearealer for både private og offentlige kunder. Vår vedlikeholdsavdeling har stor faglig forståelse og kunnskap om hage og parkanlegg. Med disse ressursene og kompetansen kan vi utføre alle arbeidsoppgaver på en smidig og profesjonell måte i samsvar med ønsker og krav fra eiere og brukere av anlegget. Vi satser på miljø – gjennom miljøvennlig drift og smarte og lønnsomme miljøvalg.
-Link til bærekraft

Grønne arbeider: 

  • Klipping og beskjæring
  • Gjødsling og kalking
  • Ferdiggress og skjøtsel av plen
  • Trefelling og trepleie
  • Forberedelse til vekstsesong
  • Etterfylling av vekstmedier og grus
  • Ugressbekjempelse – mekanisk og termisk (HeatWeed)
  • Vanning
  • Avfallshåndtering

kontaktskjema

Ring oss på 667 61 770 eller bruk skjemaet

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om vedlikehold og skjøtsel

For å begrense ugress, dekk jorden med flis, plant tett, luke manuelt etter regn, vann ved røttene, bruk ugressduk der det er nødvendig, og klipp gresset regelmessig. Unngå å forstyrre jorden unødvendig.

Ved felling av et tre er det viktig å bruke riktig verneutstyr, vurdere treet og dets fallretning, planlegge hvor treet skal falle og ha en fluktrute klar. Etter å ha laget et hakket og fellekuttet, trekker du deg raskt unna. Aldri fell trær alene eller nær bygninger uten ekspertise, og ved usikkerhet, søk profesjonell hjelp.

For beskjæring av hekken anbefales hekksaks for mindre hekker, elektrisk hekksaks for større hekker, og bensindrevet hekksaks for de groveste oppgavene. Stanghekktrimmer gir rekkevidde for høye hekker. Alltid bruk verneutstyr som hansker og vernebriller, og vurder hørselsvern for motoriserte verktøy. Velg redskap basert på hekkens størrelse og tetthet.

Som en generell regel er det bedre å vanne plenen sjeldent, men dypt, fremfor ofte og lite. Dette oppfordrer gressrøttene til å vokse dypere og gjør plenen mer tørketolerant. Tidlig morgen eller sen kveld er de beste tidspunktene for vanning, da dette minimerer fordampning og risikoen for soppinfeksjoner.

Men husk, overvanning kan også være skadelig. Det er viktig å finne en balanse basert på plenens behov og lokale forhold.

Telefon: +47 667 61 770
E-post: post@skaaret.no
Adresse: Drengsrudbekken 11, Postboks 138, 1372 Asker