Lokalsamfunn

Siden starten i 1957 har vi i Skaaret har alltid vært opptatt av å bidra positivt i lokalsamfunnet vi bor og arbeider i. Vi har et sterkt fokus på å støtte unge mennesker og de som står på utsiden av arbeidsmarkedet med opplæring og utviklingsmuligheter. Det er ingenting som er morsommere å se enn den personlige veksten i mennesker som innser at «dette klarer jeg!»

Skaaret landskap er den største lærlingsbedriften i Asker kommune, og vi har til enhver tid rundt 20 lærlinger under opplæring i firmaet. Veldig mange av de ledende personene i bransjen i dag startet karrieren sin som lærling i Skaaret landskap.

Gjennom samarbeid med NAV tilbyr vi personer som står utenfor arbeidslivet muligheten til å utvikle sine ferdigheter og bli verdifulle bidragsytere i samfunnet. Vi har utallige slike suksesser på samvittigheten opp gjennom årene.

I tillegg til å være en betydelig arbeidsgiver og opplæringsbedrift, bruker vi mye tid og ressurser på å støtte idretten i Asker. Vi har hatt et betydelige engasjement i ishockeyklubben Frisk Asker gjennom mer enn 30 år som en av klubbens viktigste samarbeidspartnere og bidragsytere. Mange i selskapets administrasjon har også deltatt i klubbens styre og stell over lengre perioder. 

Vi har over mange år støttet Asker seilforening og jolle- og brettmiljøet for barn og unge. Videre er vi samarbeidspartner i Team Norconsult/Asker skiklubb som har levert flere løpere til landslaget, deriblant Hedda og Harald Østberg Amundsen. Vi støtter også flere enkeltutøvere og klubber i nærområdet, deriblant fotball, Innebandy, alpint og skøyteløp.