Vår historie 

Skaaret Landskap er en ledende landskapsentreprenør med over 60 års erfaring. Vår organisasjon består av rundt 160 dyktige medarbeidere

Skaaret Landskap

Skaaret Landskap har i over 60 år vært en ledende aktør innen utforming av norske uterom. Vår historie begynte tilbake i 1957 da Olinus Skaaret tok det første skrittet ved å investere i en Agria jordfreser, og «Olinus Skaaret Anleggsgartnermester» ble etablert. På den tiden var vår base på Teigen Gård i Leangbukta, men etter hvert som oppdragsmengden økte, kom også behovet for større lokaler. I 1982 flyttet vi inn i nye lokaler i Drengsrudbekken 11, og det er her vi holder til den dag i dag.

I årene som fulgte, ble Per Ottar Skaaret, sønn av Olinus og Turid Skaaret, mer og mer involvert i driften og Skaaret ekspanderte sterkt gjennom nittitallet til vi i 2001 hadde fem virksomhetsfelter og en godt etablert avdeling på Bjørkelangen. I 2001 ble familiebedriften solgt til ISS Norge AS, men ble kjøpt tilbake av de gamle eierne i 2009.

Siden 2009 har bedriften vokst i betydelig grad, og nye virksomhetsområder og søsterselskaper har kommet til. Likevel er vi på mange måter fremdeles der vi begynte, som en familiebedrift med personlighet og nærhet til våre kunder, ansatte og lokalmiljø.

At mange av nøkkelpersonene i bedriften har vært med oss i over 40 år, tar vi som et tegn på at vi er en bedrift hvor våre medarbeidere trives sosialt og vokser faglig, noe som igjen gjør at vi er en av de mest foretrukne selskapene innen vår bransje.

kontaktskjema

Ring oss på 667 61 770 eller bruk skjemaet