Skaaret Landskap

Landskap- og uteanlegg

Din totalentreprenør for nye landskaps- og uteanlegg.

Skaaret Landskap er din totalentreprenør for nye landskaps- og uteanlegg i Stor-Oslo. Vår ekspertise spenner vidt, fra offentlige plasser, gateløp og byrom, til idrettsanlegg, parker, kirkegårder, skolegårder, barnehager, takhager og mye mer. Vi samarbeider med en variert gruppe kunder, inkludert kommuner, borettslag, utbyggere, private selskaper og enkeltpersoner, og sikrer at hvert prosjekt reflekterer deres unike behov og visjoner. Skaaret Landskap har god kompetanse både til å utføre totalentrepriser og generalentrepriser. 

Tverrfaglighet og sterk organisatorisk kompetanse

Skaaret Landskap skiller seg ut ved å kombinere en dyp tverrfaglighet med sterk organisatorisk kompetanse. Som en totalleverandør innen uteanlegg, dekker vi alle fagfelt fra grunnarbeid til ferdigstillelse. Vi har en rik sammensetning av faggrupper i vår organisasjon. Dette inkluderer tømrere, betongspesialister, snekkere, anleggsgartnere og flere. Ved å ha disse ferdighetene «in house», kan vi sikre at hvert trinn i prosessen oppfyller våre høye standarder for kvalitet, uten behov for eksterne underleverandører.

I tillegg til våre erfarne spesialister, investerer vi også i fremtidens talenter gjennom vårt lærlingprogram.
Lærlinger link

Hele verdikjeden

I tillegg til bred faglig kompetanse, har vi kontroll på mye av verdikjeden internt. Dette gir oss ikke bare muligheten til å sikre høy kvalitet og effektivitet, men og en styrket posisjon for å sikre bærekraft på tvers av hele verdikjeden. Med denne kontrollen får vi en sømløs leveranse av helhetlige tjenester til en konkurransedyktig pris og til avtalt tid.

Vi har en vedlikeholdsavdeling som følger opp anleggene etter overtakelse – les mer om vedlikehold her

kontaktskjema

Ring oss på 667 61 770 eller bruk skjemaet

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om landskap- og uteanlegg.

Som anleggsgartner er ingen dager like. Du kan finne deg selv håndtere tunge gravemaskiner en dag, og den neste planter du sommerblomster i et blomsterbed. Bygging av murer, kanter og belegg er andre sentrale arbeidsoppgaver.

Begge yrkene har kunnskap om planter og det grønne, men anleggsgartnere har en bredere fokus som også inkluderer landskapsbygging, mens gartnere har en dypere fokus på selve plantene og deres dyrking.

For å bli anleggsgartner i Norge tar det vanligvis 4 år. Man starter med videregående, der Vg1 er Bygg- og anleggsteknikk, og Vg2 er Anleggsteknikk. Etter dette går man to år i lære i en bedrift. Avslutningsvis tar man en fagprøve for å få fagbrev som anleggsgartner. Men vi har også et utdanningsløp som heter voksen lærling som vi gjennomfører internt hos oss. Ta kontakt for meg info.

Oppgavene vil variere med tanke på værforholdet, men vil i utgangspunktet være helt likt som om sommeren. Det kan nok naturligvis dukke opp oppgaver som brøyting og strøing.

Nøkkelord her vil være: Løsningsorientert, evnen til å arbeide i et team, tålmodighet, fysisk utholdenhet og et ønske om å skape vakre, funksjonelle utendørsområder.

Telefon: +47 667 61 770
E-post: post@skaaret.no
Adresse: Drengsrudbekken 11, Postboks 138, 1372 Asker