Skaaret Landskap er totalleverandør av nye uteanlegg

Vi utfører store og mindre jobber for kommuner, private selskaper, offentlige etater, utbyggere av nærings- eller boligkomplekser, borettslag, idrettsklubber og privatpersoner. Vi opparbeider offentlige plasser, gateløp og byrom, parker, kirkegårder, skolegårder, barnehager og mye mer.

Eidsvolls plass ved Stortinget

Tverrfaglighet og sterk organisatorisk kompetanse

I motsetning til mange tradisjonelle anleggsgartnerbedrifter har vi en rekke forskjellige fagrupper i vår stab, som tømrere, betongspesialister og snekkere. På denne måten er vi i stand til å betjene de aller fleste arbeidsoppgaver «in house», og kan sørge for at kvaliteten på det vi leverer er så god som overhodet mulig.

Vår struktur er bygget opp med driftsledere, prosjektledere, anleggsledere og fagarbeidere. I tillegg har vi ingeniører i støttefunksjoner som hjelper oss å møte stadig skjerpede krav i dagens entrepriseformer. Vi er fleksible og utfører jobber både som total-/hovedentreprenør og underentreprenør.

Hele verdikjeden

I tillegg til bred faglig kompetanse, har vi kontroll på mye av verdikjeden internt. Det gjør oss i stand til å levere et helhetlig produkt vi har full kontroll på til en konkurransedyktig pris.

Vår metode er såre enkel

Du forteller oss hva du vil at vi skal gjøre og vi gjør det som skal til for at du får det som du vil. For såpass har vi lært gjennom årene vi har holdt på.

Ingen prosjekter er like og alle kunder har forskjellige behov.

Kontakt oss idag →
Til toppen

Kontaktinformasjon

Ring eller send oss en mail. Velger du å benytte kontakt-skjemaet vil du bli kontaktet av en av våre dyktige medarbeidere.