Idrettsanlegg

Bane- og Entreprenørservice AS (BES) ble stiftet i Solbergelva i 2006, og er en av landets ledende entreprenører innenfor opparbeidelse og rehabilitering av utendørs idrettsanlegg. Etter mange års samarbeid, gikk Skaaret Landskap i 2019 inn som hovedaksjonær, og selskapene samlokaliserte ved Skaaret Landskaps hovedkontor i Asker.

Bane- og Entreprenørservice AS

BES er en grunn- og anleggsentreprenør med spisskompetanse innen idrettsanlegg, og tar jobber som totalleverandør på nye idrettsanlegg som fotballbaner, friidrettsanlegg, sandvolleyballbaner, kunstisanlegg med mer. Selskapet påtar seg også andre grunn- og anleggsgartnerarbeider.

BES opererer hovedsakelig mot offentlige oppdragsgivere og har blant annet rammeavtaler med Oslo kommune. En del av omsetningen kommer også fra avtaler som inngås direkte med idrettsklubber og lag.

Selskapet har en moderne og omfattende maskinpark, eget produksjonsverksted, svært erfarne prosjektledere, maskinførere og håndverkere, og gjennomfører store og komplekse entreprisekontrakter fra start til slutt. I 2020 var omsetningen rundt 60 millioner.


Kontaktpersoner

Driftsjef
Johnny Steen
Tlf: 47668888
E-post: johnny.steen@beservice.no

Prosjekleder
Lasse Knutsen
Tlf: 95713140
E-post: lasse.knutsen@beservice.no

Vår metode er såre enkel

Du forteller oss hva du vil at vi skal gjøre og vi gjør det som skal til for at du får det som du vil. For såpass har vi lært gjennom årene vi har holdt på.

Ingen prosjekter er like og alle kunder har forskjellige behov.

Kontakt oss idag →
Til toppen

Kontaktinformasjon

Ring eller send oss en mail. Velger du å benytte kontakt-skjemaet vil du bli kontaktet av en av våre dyktige medarbeidere.