Jobbe i Skaaret Landskap

Hver dag utfører våre medarbeidere oppgaver som forbedrer og forskjønner Norske uterom, til glede for veldig mange brukere i mange år fremover. Hos oss jobber du i et sterkt faglig og kollegialt fellesskap som sammen streber etter å levere stadig bedre sluttprodukt.

Vår viktigste ressurs

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Derfor vil vi alltid legge forholdene til rette for at alle i Skaaret Landskap skal nå sitt fulle potensial.

Vi har stort fokus på dialog med alle våre medarbeidere for å få en forståelse av den enkeltes ønsker og ambisjoner og gjør det vi kan for å tilrettelegge. Vi er nemlig overbevist om at motiverte medarbeidere er den beste investeringen vi kan gjøre.

Utvikling og karriere

Vi har sterkt fokus på kompetanseheving blant våre medarbeidere, både gjennom intern på-jobben opplæring og eksterne kurs. Vi har en flat struktur og talenter som ønsker utvidet ansvarsområde får raskt muligheten hos oss.

Vi tar hvert år imot nye lærlinger innenfor anleggsgartnerfaget som får personlig oppfølging og opplæring. Vi har utdannet lærlinger i over 60 år og vet hvor viktig denne jobben er for å sikre bransjens fremtidige grunnlag av fagarbeidere og leder.

Rekruttering

Skaaret Landskap er i stadig vekst og vi vil fortsette vår satsing mot krevende prosjekter i totalentreprise-markedet, som forutsetter at vi rekrutterer – og holder på – de beste folkene i bransjen. Vi legger ut stillinger fortløpende, men det er også muligheter å sende oss åpne søknader. Vi ser stadig etter personer med fagkunnskap innen anleggsgartner-, gartner- maskinfører-, vann og avløp-, betong og stål- og tømrerfaget, samt lærlings- og prosjektlederkandidater og prosjektingeniører.

Vår metode er såre enkel

Du forteller oss hva du vil at vi skal gjøre og vi gjør det som skal til for at du får det som du vil. For såpass har vi lært gjennom årene vi har holdt på.

Ingen prosjekter er like og alle kunder har forskjellige behov.

Kontakt oss idag →
Til toppen

Kontaktinformasjon

Ring eller send oss en mail. Velger du å benytte kontakt-skjemaet vil du bli kontaktet av en av våre dyktige medarbeidere.