Historien om Skaaret Landskap

Skaaret Landskap har gjennom mer enn 60 år utformet Norske uterom. Det hele begynte da Olinus Skaaret investerte i en Agria jordfreser i 1957 og ”Olinus Skaaret Anleggsgartnermester” var en realitet. Til å begynne med var basen Teigen Gård i Leangbukta, men etter hvert som oppdragsmengden økte, kom også behovet for større lokaler. I 1982 flyttet vi inn i nye lokaler i Drengsrudbekken 11 og der holder vi til ennå.

En ny generasjon overtar

I årene som fulgte, ble Per Ottar Skaaret, sønn av Olinus og Turid Skaaret, mer og mer involvert i driften og Skaaret ekspanderte sterkt gjennom nittitallet til vi i 2001 hadde fem virksomhetsfelter og en godt etablert avdeling på Bjørkelangen.

I november 2001 ble familiebedriften solgt til ISS Norge AS, men ble kjøpt tilbake av de gamle eierne i januar 2009.

Vekst

Siden 2009 har bedriften vokst i betydelig grad, og nye virksomhetsområder og søsterselskaper har kommet til. Likevel er vi på mange måter fremdeles der vi begynte, som en familiebedrift med personlighet og nærhet til våre kunder, ansatte og lokalmiljø.

At mange av nøkkelpersonene i bedriften har vært med oss i over 40 år, tar vi som et tegn på at vi er en bedrift hvor våre medarbeidere trives sosialt og vokser faglig, noe som igjen gjør at vi er en av de mest foretrukne selskapene innen vår bransje.

En ny generasjon Skaaret er nå involvert i driften og vår ambisjon er fremdeles å være den foretrukne samarbeidspartner når nye plasser, gateløp og grønne lunger skal bli til.

Vår metode er såre enkel

Du forteller oss hva du vil at vi skal gjøre og vi gjør det som skal til for at du får det som du vil. For såpass har vi lært gjennom årene vi har holdt på.

Ingen prosjekter er like og alle kunder har forskjellige behov.

Kontakt oss idag →
Til toppen

Kontaktinformasjon

Ring eller send oss en mail. Velger du å benytte kontakt-skjemaet vil du bli kontaktet av en av våre dyktige medarbeidere.