Vår metode

Vår metode er såre enkel:
Du forteller oss hva du vil at vi skal gjøre og vi gjør det som skal til for at du får det som du vil.

For såpass har vi lært gjennom årene vi har holdt på; ingen prosjekter er like og alle kunder har forskjellige behov.

Derfor har vi utstyrt oss med en levende og fleksibel organisasjon som leverer skreddersøm utfra kundens behov, alene eller i samarbeid med landskapsarkitekter og andre.

Vi kan snu oss raskt og jobber alltid nært med våre oppdragsgivere slik at vi alltid har oppdatert informasjon. Det er best slik.

Historien

Skaaret landskap har vært en del av østlendingers uteopplevelser i over 60 år. Det hele begynte da Olinus Skaaret investerte i en Agria jordfreser i 1957 og ”Olinus Skaaret Anleggsgartnermester” var en realitet.

Til å begynne med var basen Teigen Gård i Leangbukta, men etter hvert som oppdragsmengden økte, kom også behovet for større lokaler. I 1982 flyttet vi inn i nye lokaler i Drengsrudbekken 10 og der er vi ennå.

Liberte kunstinstallasjon på Eidsvolls Plass - Skaaret Landskap

I årene som fulgte, ble Per Ottar Skaaret, sønn av Olinus og Turid Skaaret, mer og mer involvert i driften og Skaaret ekspanderte sterkt gjennom nittitallet til vi i 2001 hadde fem virksomhetsfelter og en godt etablert avdeling på Bjørkelangen.

I november 2001 ble familiebedriften solgt til ISS Norge AS, men ble kjøpt tilbake av de gamle eierne i januar 2009.

Så nå er vi tilbake der vi begynte; som en familiebedrift med personlighet og nærhet til våre kunder.

Skaaret Landskap - Om oss
Eidsvolls plass - Skaaret Landskap

At mange av nøkkelpersonene i bedriften har vært med oss i over 30 år, tar vi som et tegn på at vi er en bedrift hvor våre medarbeidere trives sosialt og vokser faglig, noe som igjen gjør at vi er en av de mest foretrukne innen vår bransje.

Miljøfyrtårn: Skaaret Landskap AS er en Miljøfyrtårnbedrift, kontrollmedlem i Grønt Punkt Norge og Medlem i Miljøringen. Årlig klima- og miljørapport fra Miljøfyrtårnet kan tilgjengeliggjøres ved forespørsel fra kunder eller leverandører til post@skaaret.no

Send oss din forespørsel

Ønsker du tilbud fra oss eller har andre spørsmål om våre produkter og tjenester?

    Navn:

    E-post:

    Emne:

    Melding:

    Print Friendly, PDF & Email