Lilleakerveien 4

  • Oppstart: 2012
  • Ferdigstilt: 2013
  • Oppdragsgiver: OKK
  • Kontraktsverdi: 24 mill

Lilleakerveien 4 er et tidligere industriområde langs Lysaker der Mustad Eiendom har utviklet flere store kontorbygg. Skaaret landskap har hatt ansvaret med å opparbeide et høykvalitets utomhusanlegg som skal skape trivsel for kontoransatte, besøkende og turgåere langs Lysakerelven.

Utformingen av området er spesielt fordi man måtte ta hensyn til flomproblematikk langs elven, og det er derfor opparbeidet murer og voller med tilstrekkelig sikkerhetsmargin til å ivareta en 200-års flom. Ellers bærer anlegget preg svært høy kvalitet på utførelse og materialer fra øverste hylle. Våre arbeider inkluderer blant annet terrengarbeider, park- og hage med utemøblering, omfattende natursteins- og betongarbeider, pullerter, sykkelstativ og stålrekkverk.

Print Friendly, PDF & Email
Forrige prosjekt
Neste prosjekt

Vår metode er såre enkel

Du forteller oss hva du vil at vi skal gjøre og vi gjør det som skal til for at du får det som du vil. For såpass har vi lært gjennom årene vi har holdt på.

Ingen prosjekter er like og alle kunder har forskjellige behov.

Kontakt oss idag →
Til toppen

Kontaktinformasjon

Ring eller send oss en mail. Velger du å benytte kontakt-skjemaet vil du bli kontaktet av en av våre dyktige medarbeidere.