Elverhøy skole

  • Oppstart: 2016
  • Ferdigstilt: 2016
  • Oppdragsgiver: Undervisningsbygg Oslo KF
  • Kontraktsverdi: 7,3 mill

Høsten 2016 flyttet Blindernveien skole, som er en spesialskole for elever med språk- og lærervansker, til Kringsjå og fikk navnet Elverhøy skole. Skaaret Landskap AS har hatt utendørsentreprisen på dette spennende prosjektet, i regi av Undervisningsbygg. Prosjektet har blant annet omfattet store asfalterte arealer, gummidekker, gressarmering, natursteinsarbeider som kantstein, vannrenner, skiferdekker og brostein. Vi har gjort omfattende monteringsarbeider; lekeapparater, labyrint, hinderbane, sandkasser og møblering. I tillegg har vi montert ca. 250 m2 med lettak og muring av forblending og bærende konstruksjoner med teglstein. Utendørs EL-arbeider, blikk og overvannshåndtering har også vært en del av vår entreprise.

Print Friendly, PDF & Email
Forrige prosjekt
Neste prosjekt

Vår metode er såre enkel

Du forteller oss hva du vil at vi skal gjøre og vi gjør det som skal til for at du får det som du vil. For såpass har vi lært gjennom årene vi har holdt på.

Ingen prosjekter er like og alle kunder har forskjellige behov.

Kontakt oss idag →
Til toppen

Kontaktinformasjon

Ring eller send oss en mail. Velger du å benytte kontakt-skjemaet vil du bli kontaktet av en av våre dyktige medarbeidere.